Pretraga

Arhiva članaka

16. фебруар 2017.

Žene četiri sela nastupaju zajedno

Udruženje žena iz Srednje Slatine sinoć su ugostile žene iz Gornje Slatine gdje je dogovoreno da se udruženje proširi, te da će se žene iz Gornje Slatine, Donje Slatine i Gajeva priključiti Udruženju žena iz Srednje Slatine.


Pokretač inicijative za proširenje udruženja je Marko Vuksanović u dogovoru sa upravom Udruženja iz Srednje Slatine.

- Cilj nam je da se žene iz dvije Slatine i Gajeva priključe Udruženju žena u Srednjoj Slatini i zajednički nastupaju kada su u pitanju projekti, manifestacije i razne radionice – kaže Vuksanović.

Vuksanović dodaje da je jedan od prvih ciljeva ovog zajedničkog udruženja organizovanje koncerta kako bi pomogli srednjoslatinskom folklornom društvu koji je takođe pokrenut inicijativom Udruženja žena iz Srednje Slatine.

- Ovom akcijom želimo da sakupimo sredstva kako bi članovi folklorne sekcije otišli na putovanje u Ohrid na Festival folklora koji se održava u julu mjesecu ove godine – kaže Vuksanović.

Prema riječima Vuksanovića koncert na kojem će se prikupljati sredstva biće održan za Mali Vaskrs, te uputio apel svim građanima Šamca i okoline da im se pridruže.

Svetlana Pavlović, dipl. žurnalista
Slični članci:
>>  Posjeta ŠCK Tuzla

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi