Pretraga

Arhiva članaka

29. октобар 2013.

Posjeta ŠCK Tuzla

Danas, 29. oktobra 2013, Srednju Slatinu je posjetila delegacija Švajcarskog crvenog krsta iz Tuzle, na čelu sa šeficom kancelarije, Mihelom Hinić. Razlog posjete bila je evaluacija dosadašnjeg rada pomenute organizacije u ovoj mjesnoj zajednici. Prisutni su bili i zamjenik načelnika opštine, Milan Nikolić i šef  Službe za društvene djelatnosti, Krsta Bajkanović.

Rezultate svoga rada uz pomoć ŠCK, udruženje žena "Sloga" je predstavilo izložbom ručnih radova koji su nastali u  periodu od osnivanja udruženja. 

Folklorna sekcija "Srednja Slatina", je svoj rad prikazala fotografijama, diplomama i zahvalnicama, prikupljenim tokom dvoipogodišnjeg djelovanja. Osim toga za goste su odigrali nekoliko igara iz Posavine.

Šefica kancelarije, Mihela Hinić na kraju posjete rekla je:" Sve je lijepo, sve je divno i jako sam zadovoljna viđenim."

"U teškim vremenima obično najviše strada kultura, ali Opština Šamac je dosada a i ubuduće će pomagati sve one koje se bave ovom aktivnošću", rekao je zamjenik načelnika, Milan Nikolić.

Napominjemo da  Švajcarski crveni krst u našoj mjesnoj zajednici svoje aktivnosti provodi od marta 2011. godine.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi