Pretraga

Arhiva članaka

28. децембар 2016.

Sloga organizovala druženje za prijetelje kluba

Fudbalski klub Sloga organizovao je sinoć druženje povodom završene takmičarske polusezone i predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika. Druženju su se odazvali članovi kluba, sponzori i drugi gosti. 
Ispred opštinske uprave svečanosti je prisustvovao načelnik opštine Đorđe Milićević, a ispred Fudbalskog saveza RS Dragan Aranđić.

Obraćajući se prisutnima, predsjednik kluba, Predrag Pajić, rekao je: - Ovo druženje organizovano je u znak zahvalnosti svima onima koji su na bilo koji način doprinijeli da ovaj sportski klub opstane i nastavi sa radom uprkos izuzetno teškim i složenim uslovima. Klub je ove godine imao i ambicije da se plasira u viši rang takmičenja, ali gledano rezultatski nismo baš uspješno završili polusezonu. Raduje me vaše prisustvo večeras, to je velika garancija nastavka uspješnog rada i stabilnosti ovog kluba i duboko vjerujem da na kraju rezultat neće izostati.


Učesnike skupa pozdravio je i načelnik opštine Šamac, Đorđe Milićević, koji je izrazio zadovoljstvo što ovaj klub ima dobru organizaciju i ostvarene uspjehe u radu. Rekao je da će opština i dalje sigurno pomagati i podržavati ovakve aktivnosti i da je on to uostalom činio i dok nije bio načelnik. Zahvalio se i na velikoj podršci na održanim lokalnim izborima.
Ovom prilikom za djela i rad u klubu uručena su i dva posebna priznanja najzaslužnijim pojedincima:
- Milanu Radulović - Miši iz Gornje Slatine, za veliku pomoć i podršku klubu,
- Boži Pajić, za nemjerljiv doprinos u radu i očuvanju kluba.

      Slični članci:
     >>  FK „Sloga“

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi