Pretraga

Arhiva članaka

19. април 2016.

Održan humanitarni koncert za Milicu Tanasić

Gornja Slatina, 17. april 2016.

U Domu kulture u Gornjoj Slatini  u organizaciji SPKD "Prosvjeta" Srednja Slatina održan je humanitarni koncert za pomoć u liječenju četverogodišnje Milice Tanasić iz Donje Slatine.
Na koncertu je prikupljeno 1503 KM.

Za ozdravljenje Milice potrebna je operacija koja se može obaviti u Parizu i košta oko 60. 000 eura.

"Veliko hvala svima što ste se odazvali u ovolikom broju i pokazali humanost i želju da pomognemo maloj Milici. Milice, želimo ti da što prije ozdraviš!", između ostalog rekla je u ime organizatora gospođa Marija Marić.

Učesnici humanitarnog koncerta bili su: Pjevačko društvo "Heruvimi" iz Šamca, SPKD "Prosvjeta" Srednja Slatina, SPKD "Prosvjeta" Obudovac, KUD "Posavina" Crkvina, KUD "Miloševac" i OŠ "Gornja Slatina" PO "Srednja Slatina".

Miličini roditelji Aleksandra i Dragoljub izrazili su zahvalnost organizatoru ali i svim ljudima dobre volje, uz čiju će pomoć nadaju se, prikupiti potrebna sredstva za operaciju.

"Tražimo od Boga lјubav, a Bog nam je dao lјude kojima je potrebna naša pomoć. Milice, uz našu pomoć i lјubav Bog će ti dati snagu da ozdraviš i pružiš nam lјubav", poruka je sa ovog koncerta.

Za pomoć za liječenje Milice Tanasić zainteresovani mogu da uplate novac u NLB banci na račun u KM: 562-011-81316828-10 i na devizni račun: IBAN: BA395620118131683198 SWIFT BIC: RAZBBA22 na ime Aleksandra (Jovan) Tanasić, Donja Slatina, 76230 Šamac, ili da nazovu humanitarni broj 1416 od 1. do 30. aprila, čime će dati jednu KM za njeno liječenje.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi